Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πωλείται στην Porto ο Grujic, στην Union Berlin ο Awoniyi!

Πωλείται στην Porto ο Grujic, στην Union Berlin ο Awoniyi!

Στην Porto θα αγωνιστεί για ξανά σεζόν ο Marko Grujic, αλλά αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή από την Liverpool.

Ο διεθνής μέσος αν και είχε ενταχθεί στην προετοιμασία των Reds στην Αυστρία, αποχώρησε χθες από αυτή και προσγειώθηκε αργά το βράδυ στην Πορτογαλία, για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στους Δράκους.

Πρόκειται για μια κανονική μεταγραφή με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και όχι για έναν δανεισμό,  όπως έγραφαν αρχικά τα Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Reds θα εισπράξουν £10.25 εκατομμύρια από την πώληση του και διατηρούν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Την περσινή σεζόν, ο μέσος πραγματοποίησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Sergio Conceicao και φέτος επιστρέφει στο Dragao, όπως άλλωστε ήθελε και ο ίδιος.

Οι πωλήσεις της Liverpool δεν σταματούν όμως στον Grujic, αφού παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο επιθετικός, Taiwo Awoniyi.

Αποχώρησε και εκείνος από την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, καθώς οι Reds ήρθαν σε συμφωνία με την Union Berlin για την πώληση του έναντι £6.5 εκατομμυρίων.

Οι Reds καταφέρνουν λοιπόν να βάλουν στα ταμεία τους £17 εκατομμύρια από πωλήσεις δύο παικτών, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν υπολογίζονταν, με τον έναν μάλιστα εξ’ αυτών (Awoniyi) να μην έχει πραγματοποιήσει ούτε μια συμμετοχή με την Κόκκινη φανέλα.

Ο Grujic παραμένει στην Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com